Veelgestelde vragen

Ja, je hebt minimaal een bromfietscertificaat nodig. Een rijbewijs B is uiteraard ook voldoende voor het besturen van een e-scooter.

Nee, de e-chopper valt onder de categorie “bijzondere bromfietsen” en dus hoef je geen helm te dragen bij het besturen van een elektrische scooter.

Met de e-chopper rijd je op het fietspad of op het weggedeelte waar de fietsen rijden. Er gelden voor het rijden met de e-chopper dezelfde regels als voor het rijden op de fiets. Er mag niet op de stoep worden gereden. Je mag deze scootersoort niet besturen in combinatie met alcohol en/of drugsgebruik.

Wij hebben zes (6) e-Choppers in Rottevalle. Door een mooie samenwerking kunnen wij ook grotere groepen bedienen.

  • Draag een bril of zonnebril tijdens het scooter rijden.
  • Neem een rugzakje of tasje mee. 
  • Het is niet verstandig om met een (korte) rok op een e-chopper plaats te nemen.
  • Pas je kleding aan bij lagere temperaturen. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. 

Mocht het regenen dan gaan we samen kijken of we de activiteit kunnen verplaatsen naar een ander moment. Samen komen we er altijd uit! 

Het is belangrijk dat je je rijbewijs meeneemt, anders mogen wij de elektrische scooter niet aan je uitlenen. 

Een e-chopper is een elektrische scooter, alleen dan een met een stoerdere uitstraling. Wanneer wij het woord ‘e-scooter’ gebruiken op onze website, doelen wij op de ‘e-chopper’, deze verhuren wij. 

De choppers zijn gebouwd op twee personen. Eén volwassene en één kind. Het heeft een verlengd zitkussen en twee voetsteuntjes. Het is dus mogelijk. Wel verzoeken wij u de leeftijd van uw kind door te geven bij de reservering. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op.