Veelgestelde vragen

U kunt bij ons tot groepen van 8 e-Choppers huren. 

Ja, je hebt minimaal een bromfietscertificaat nodig. Een rijbewijs B is uiteraard ook voldoende voor het besturen van een e-scooter.

Sinds 2023 is het verplicht om een helm te dragen op een e-chopper. Wij hebben op onze locatie helmen voor alle huurders. Uiteraard ben je ook vrij in zelf een helm mee te nemen. 

Met de e-chopper rijd je op het fietspad of op het weggedeelte waar de fietsen rijden. Er gelden voor het rijden met de e-chopper dezelfde regels als voor het rijden op de fiets. Er mag niet op de stoep worden gereden. Je mag deze scootersoort niet besturen in combinatie met alcohol en/of drugsgebruik.

  • Draag een bril of zonnebril tijdens het scooter rijden.
  • Neem een rugzakje of tasje mee. 
  • Het is niet verstandig om met een (korte) rok op een e-chopper plaats te nemen.
  • Pas je kleding aan bij lagere temperaturen. Handschoenen zijn geen overbodige luxe. 

Mocht het regenen dan gaan we samen kijken of we de activiteit kunnen verplaatsen naar een ander moment. Samen komen we er altijd uit! 

Het is belangrijk dat je je rijbewijs meeneemt, anders mogen wij de elektrische scooter niet aan je uitlenen. 

Een e-chopper is een elektrische scooter, alleen dan een met een stoerdere uitstraling. Wanneer wij het woord ‘e-scooter’ gebruiken op onze website, doelen wij op de ‘e-chopper’, deze verhuren wij. 

De choppers zijn gebouwd voor twee personen. Eén volwassene en één kind. Het heeft een verlengd zitkussen en twee voetsteuntjes. Het is dus mogelijk. Uit ervaring zijn kinderen tot 12 jaar doorgaans geen probleem. Is het kind ouder dan 12 jaar, dan verzoeken wij je even te overleggen met ons. Zodat jullie beide een leuk uitje kunnen beleven!

Beide is mogelijk! Wij hebben in ieder geval twee fotoroutes die gemakkelijk met je eigen telefoon te volgen zijn (Er zit een telefoonhouder aan het stuur). Deze route komt ook langs terrasjes en, routeafhankelijk, ook langs een mooi paviljoen. Ook bent u vrij om uw eigen route te bepalen.  

Je huurt de e-Chopper voor 2.5 uur. 

Staat uw vraag er niet tussen?

Neem dan gerust contact met ons op.