Elektrische scooter Arrangementen

Wilt u meer dan alleen elektrische scooter rijden? Bijvoorbeeld e-scooter rijden in combinatie met een lekkere lunch halverwege of een borrelhapje achteraf? Dan kunt u op deze pagina verschillende, lekkere mogelijkheden vinden! En dat al vanaf 40,00 p.p. 

Houd onze socials en de website in de gaten voor nieuwe arrangementen. Wil je gebruik maken van een van onze arrangementen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij Reserveren & Contact.

Lunch arrangement

55,00 p.p.

Geniet tussendoor van een heerlijke lunch bij Paviljoen de Leyen, bestaande uit een gegrilde hamburger met vis/vlees of vegetarisch, frietjes & rauwkost, 2x consumptie (fris, koffie/thee, sappen, zuivel of alc. vrij bier).

Totale arrangementduur 3.5 uur.

Borrel arrangement

40,00 p.p.

Geniet achteraf van chicken wings met sweet chili of bourgondische bitterballen met mosterd en één consumptie naar keuze bij café-cafetaria de Lits. 

Dit arrangement is alleen mogelijk van donderdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur. 

Wordt vervolgd...

Wij staan open voor samenwerkingen en zijn bezig met het samenstellen van andere arrangementen. Wordt vervolgd…

zit Jouw arrangement er niet tussen?

Wij denken graag mee of maken een offerte op maat. 

Optimaal genieten

Rondom Rottevalle is een en al natuur. De rust van de natuur in combinatie met de stille motor van de e-chopper laat u optimaal genieten!

Onvergetelijke ervaring

Een activiteit als deze blijft wel even hangen! Prachtige omgeving, leuk gezelschap en een e-chopper… Wat wil je nog meer?

Leuke activiteit samen

Met vrienden, vriendinnen, collega’s, familie of ander gezelschap wordt de activiteit nóg leuker! Door de elektrische aandrijving kun je gewoon praten met elkaar!

Tijdens het huren van een elektrische scooter genieten van een lekkere lunch, borrel of diner? Daarvoor hebben wij enkele leuke e-scooter arrangementen samengesteld! Er zijn vele mogelijkheden. Zo is er de mogelijkheid voor een lekkere lunch bij Paviljoen de Leyen of een borrel mogelijkheid achteraf bij Café-Cafetaria de Lits. 

Ben u eigenaar van een leuk restaurant, café of overige bij ons in de buurt en lijkt het u leuk een samenwerking aan te gaan? Of denkt u een leuke activiteit te weten die samengaat met het huren van een elektrische scooter? Neem dan gerust contact met ons op per mail (info@e-scooterrottevalle.nl) of bel.